O nama

Smještaj možete rezervisati putem emaila ili booking forme koja se nalazi na našoj web stranici.

Hotel Soni lux je smješten u centru grada Tuzle, u blizini niza atrakcija, uključujući slana jezera Pannonica, Trg Slobode i Solni trg. Gradski trg, Arheološki park – neolitsko sojeničko naselje i šetalište Slana banja su također u blizini ovog hotela sa četiri zvjezdice.

Hotel Soni lux pruža usluge smještaja sa doručkom, uz besplatan privatni parking sa video nadzorom. Hol hotela sa caffe barom je pogodan za odmor ili uživanje u dobrom razgovoru. Prostrane i udobne sobe hotela su modernog enterijera sa intimnom atmosferom i imaju pogled na jezera Pannonica i centar grada. Sve hotelske sobe su klimatizirane, posjeduju kupaonicu sa tušem, ogrtačima i sušilom za kosu. Sve smještajne jedinice posjeduju besplatan WIFI, smart LCD TV sa kablovskom televizijom, sto, garderobu, sef i mini bar. Poslovni gosti mogu koristiti konferencijsku salu i salu za sastanke, predviđene za poslovne skupove. Osim toga, besplatan WIFI je dostupan u svim prostorijama hotela. Smješten u centru Tuzle, hotel Soni lux će ispuniti sve potrebe gosta, bilo za odmor ili poslovno putovanje. Usluge koje hotel pruža uključuju i usluge rent-a-cara, prevoza do aerodroma ili bilo koje druge destinacije. Prijatno osoblje na recepciji je na raspolaganju 24 sata gostima.

Osoblje govori bosanski i engleski jezik, i može pomoći pri planiranju boravka gostiju. Na 210 metara od hotela se prostire kompleks slanih jezera Pannonica, koji posjeduje Arheološki park neolitsko-sojeničko naselje i Muzej geološka postavka “Pannonica”, dječiji zabavni park, sportske terene, te mnoge druge ugostiteljske, kulturne i zabavne sadržaje. Pored slanih jezera Pannonica se nalazi šetalište Slana banja, idealno za duge šetnje, trčanje i vožnju biciklom. Pješačka zona Tuzle je udaljena 250 metara od hotela a najveći trg u Bosni i Hercegovini, Trg Slobode, se nalazi na udaljenosti od 600 metara.

Pošaljite upit za rezervaciju

9 + 3 =