Kompanija SONI LUX d.o.o. otvorila je novi hotel kategorije 4* u centru grada na adresi Kulina bana 8.

Hotel nudi visokokvalitetne usluge smještaja za poslovne i druge korisnike u prostranim i bogato opremljenim sobama i apartmanima. U cijeni smještaja gosti mogu koristiti i bogat buffet doručak, parking sa video nadzorom te wi-fi internet. Pored navedenih usluga, nude se i usluge vešeraja, rent-a-cara, i druge.

Hotel je lociran u neposrednoj blizini pješačke zone sa restoranima i barovima, glavnog gradskog parka, kao i Panonskih jezera. Hotel je zvančno otvoren od 04.11.2019. godine a turisti su već od prvog dana prepoznali kvalitet i uslugu hotela SONI LUX:

– Već smo primili goste iz BiH, Srbije, Hrvatske, Italije, Njemačke, Kine i drugih zemalja a među njima imali smo čast i zadovoljstvo ugostiti i njegovu ekselenciju ambasadora Italije u prvim radnim danima, navodi ljubazno osbolje hotela.

Hotel SONI LUX nudi i sjajne mogućnosti za održavanje uspješnih poslovnih sastanaka i dogovaranje novih poslovnih saradnji. Uz ugodan prostor i moderan kancelarijski namještaj, te mogućnost kvalitetne audio i video prezentacije Hotel je opremljen i brzom WiFi mrežom pa ćete imati siguran pristup internetu za vrijeme sastanka.